Andreas Nordh

Namn: Peter Andreas Lorenzo Jose Nordh
Ålder: 42
Bor: I Ljungbyhed sen 1977, i kommunen sen 1977
Yrke: Yrkeschaufför på Eurolink

Mitt namn är Andreas och är i år 2019 fylld 42 år. Har bott i Ljungbyhed sen tidiga år, men är adopterad från Chile, kom till Sverige när jag var 9 mån gammal.

I Ljungbyhed har jag fått uppleva så gott som hela  min uppväxt, allt från dagis hela vägen upp till högstadiet, sommarjobb o mitt första riktiga jobb. Lumpen gjordes även här i Ljungbyhed. Det är jag idag evigt tacksam för.
Hade en god uppväxt med många fina vänner omkring mig, så livet i en liten landsbygd har aldrig varit något negativt.

Varför detta eviga tjat om Ljungbyhed frågar du dig?
Jo, för de är nämligen i denna lilla by som jag vill påverka med mitt politiska intresse. Det är här jag vill förändra saker o ting till de bättre, tillsammans med mina partikollegor men också med byns befolkning. Det är bara tillsammans vi kan förändra.

Jag har ingen som helst politisk bakgrund att falla tillbaka på, men med sunt förnuft kommer du väldigt långt.

Jag har haft jobb där jag fått jobba med människor mestadels genom åren. Det hjälper mig mycket i de olika beslut vi ska ta. Jag anser att oliktänkande ger bäst resultat för då når du ut till flest.

Om jag måste välja inriktning eller område, så är jag mest intresserad av att påverka våran säkerhet kring trafiken i byn. Allt från begränsningar men också möjligheterna så att så många som möjligt blir nöjda. Idag tycker jag ärligt talat vår by ser hemsk ut gällande utformning och säkerhet på vägarna. Men jag vill också driva frågor om hur vi nyttjar våra områden på bästa sätt. Vill du ha en närmre förklaring i vad jag menar är du mer än hjärtligt välkommen att höra av dig till mig.

Avslutningsvis vill jag säga att jag är glad att se att de fortfarande finns några få eldsjälar i denna by som vill att vi ska växa och utvecklas. Det är svårt, det vet jag, men tillsammans kan vi lyckas att få Ljungbyhed tillbaka på kartan, som den var förr i tiden.

Tack För Ordet
Mvh Andreas Nordh