Ernie Larsson

Lite om mej själv

Bor i: Klippan
Familj: Gift med Lisa i 36 år
Barn: 2 st. Marcus 36 år/Therese 34 år
har också ett barnbarn
Fritidsintressen: Politik, Familjen, Föreningsliv, Natur och Fiske,

Född och uppväxt i Göteborg. Flyttade till Ljungbyhed 2000 då mitt jobb som Kvalitetssäkrare flyttades till Malmö/Köpenhamn (DaimlerChrysler). 2015 flyttade vi från huset i Ljungbyhed till lägenhet i Centrala Klippan.

Min styrka:
Jag har ingen politisk bakgrund att luta mej mot, men jag har alltid haft ett politiskt intresse. Jag har en lång och stor erfarenhet när det gäller att lyssna på människor oavsett om du är barn, gammal, hen, hudfärg, religion eller politiska färg du har.
Erfarenheten har jag fått genom att arbeta både som löntagare, arbetsgivare och chef. FN-tjänst i Sinai. m..m . . .

Över 55 aktiva år i föreningslivet och är idag ledamot i Ljungbyheds IF;s styrelse.

Jag tycker att. . .
. . . Kommunens styrande måste ta ett större ansvar för att hela kommunen skall utvecklas.
. . . även landsbygden måste få vara med och dela på kakan.
. . . man måste helt enkelt våga. Vågar man inte så kommer Klippan att stå kvar och trampa luft i många år framöver.

Jag vill. . .

. . . vara med och förändra inom de områden som Medborgarna vill. Medborgare i Klippans huvudort vill en sak medan de övriga orterna i kommunen kanske vill nåt annat. Därför måste vi visa oss runt om i hela kommunen och lära oss att lyssna och ta in vad medborgarna tycker, och skall sedan behandlas med de processer som behövs.
Min största fiende är “Orättvisa och Förtryck”

Enligt min mening så finns det alldeles för många Ideologier, det skapar bara problem och osämja.
Plockar vi bort ideologin och använder oss av RENT SUNT FÖRNUFT i stället. Så går det lättare att kommunicera och fatta vettiga beslut.

Ernie Larsson
Ordförande Vår Framtid – Klippan

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.