8 veckor till valet!!!

Jag så är det minsann . . . 8 veckor till Sametingsvalet vill säga!!!
Alla de 8 Samiska partierna är nu inne i sin slutspurt inför valet. Inkluderat Vuovdega-Skogssamerna, där Helena står som andranamn på deras Sametingslista.

Samtidigt har vi passerat halvtid för vår egen mandatperiod, vilket gör att vi också börjar närma oss den tid då vi sparkar igång valkampanjandet. Strax efter sommaren är det tänkt att vi ska börja formera oss så att vi på bästa sätt kan nå så många medborgare som möjligt med våra synpunkter och vår politik.

Med medlemmar som redan är ryyyysligt taggade, och med en Sametingsledamot med nyss genomgånget kampanjande, kan Vår Framtids kampanjande och efterkommande val inte gå annat än ryyyysligt bra!!! Vår politik som i alla delar bygger på lokal förankring och lokal sakpolitik kommer att stärkas för varje dag från nu och framåt. Och när vi till hösten väl är inne i valkampanjen kommer detta att bli särskilt tydligt. Jag är så tacksam att få vara en del i detta.

Så fortsätt nu att diskutera politik med vänner, bekanta och medborgare i Klippans kommun, och visa dem på vilka sätt vi vill vara med att påverka deras vardag. Lyssna in och ta med er frågor till våra gemensamma möten. Värva medlemmar för vi kommer att behöva vara fler när vi ska besätta många platser i nämnder och styrelser efter valet. Fortsätt sprid glädje och fortsätt gör politiken rolig!!! Visslingar och applåder till er alla som redan idag gör ett fantastiskt jobb!!!

//Kenneth Dådring, gruppledare