God fortsättning på det nya året Vänner!!!

Ett år som kommer att präglas av att vi tillsammans och på bred front hjälps åt med att synliggöra vår politik inför det stundande valet. Som ni alla vet utgår Vår Framtid inte från en röd, grön, blå eller brun ideologi. Vi utgår i stället från våra medborgares bästa där vi kopplar tankar om en sund utveckling med det sunda förnuftet. Med detta sagt kan vi med stolthet påstå att vi faktiskt är ett parti som värnar ALLA våra medborgares intressen. Lag blått värnar såklart sina väljare. Lag rött sina. Men vi värnar ALLA våra medborgares intressen. Med ett starkt fokus på våra lokala förutsättningar ska vi få vår kommuns invånare att inse att vi med vår politik och våra förslag på utveckling är det tveklöst bästa partiet att lägga sin röst på.

Att det händer mycket i vår kommun just nu går inte att säga emot. Vad som däremot inte är helt klart för alla är att det som händer nu är effekter av förra mandatperiodens beslut. Det som de styrande partierna idag (S, M ,C) presterar kommer vi att märka av först nästa mandatperiod. Och dessvärre lär det inte bli mycket. Det stiltje och den obeslutsamhet i kombination med i det närmaste avsaknad av politiskt styrning dessa står för idag, syns närmast på en mycket tråkig befolkningsutveckling. Medan kommuner i vår absoluta närhet utvecklar, satsar och ökar sin befolkning drastiskt, är vi tillbaks i den situation som vi var parkerade i för ca 8-10 år sedan. Ingen utveckling, ingen satsning och med en refräng på läpparna om att vi inte ska växa.

Detta måste vi tillsammans ändra på. Befolkningstillväxt och attraktion är grunden för utveckling och ett vitalt samhälle. Utan dessa blir effekten utflytt, utebliven tillväxt, allt sämre ekonomi och en ständigt nedåtgående spiral. Det vet vi att vårt parti kan ändra på.

Vi är just nu inne i en period där vi i partiet är ute och förstärker upp antalet medlemmar i ”Vår Framtid – Klippan”. Samtidigt söker vi efter medborgare som vill engagera sig lite mer och bli aktiva i partiet. Dessa ska vi redan nu så smått börja skola in och ge utbildning så de känner sig redo inför det kommande valet. Som ni förstår letar vi inte efter personer med en speciell politisk ideologi, utan vanliga jordnära och förnuftiga människor som vill och kan fokusera på våra egna medborgares bästa. Och då tänker vi på̊ dig som har ett samhällsengagemang och intresse.

Kan det vara så att du skulle vara intresserad av ”Vår Framtid – Klippans” politik eller är det kanske är så att du till och med skulle vilja engagera dig i vårt Parti är du välkommen att höra av dej till oss och bli medlem för endast 100:-/år

Ernie Larsson
Ordförande
e-post: ernie@varframtid.com
Tfn: 0730-91 59 00


Kenneth Dådring
Gruppledare
e-post: kenneth@varframtid.com
Tfn: 0761-74 15 12