Vad är det som händer inom politiken???

Läser precis ett inlägg av Bengt Svensson (M) på hd.se/klippan (Min mening)

Inget kan vara mer fel är det Bengt Svensson skriver.

Moderaterna i Klippan var mot detta beslut och jag vill minnas att vi t.o.m reserverade oss i de olika instanserna. Svar på detta kommer i hd.se/klippan.

Kan bara tycka att det är tråkigt att mitt tidigare parti vi smutskasta VÅR FRAMTID – KLIPPAN och dessutom med rena lögner. Trodde faktiskt bättre om Klippan Moderaterna och Bengt Svensson.

Fakta om tagna beslut finns att läsa på kommunens hemsida där alla protokoll finns utlagda. Där kan man bland att läsa att KLIPPAN MODERATERNA STÄLLDE SIG BAKOM BESLUTET OM KALL MAT till våra äldre. Mat som i värsta fall är 9 – 10 dagar när den ska microvågsvärmas och ätas.
I ett annat protokoll kan man läsa att KLIPPAN MODERATERNA STÄLLDE SIG BAKOM BESLUTET att utreda möjligheten för Region Skåne att ta över färdtjänsten i kommunen. Personligen kan jag inte annat än att tycke detta som ett märkligt beslut då man är mer än nöjd med färdtjänsten i egen regi. Redan idag vet man att Region Skåne har sämre villkor för resenärerna och kör från ytterdörr till ytterdörr, dvs man får bl.a. ingen hjälp med bagage till sin bostad.

Att smutskasta och använda härskatekniker mot andra personer och partier är under all värdighet. Att använda lögner för att komma i bättre dager själv är än värre. Vi har demokrati och ska använda/nyttja den mer sunt förnuft.

Det finns mycket att säga om VARFÖR bland annat jag lämnade Moderaterna i Klippan. Men jag avstå från det eftersom jag tror att det skadar Moderaterna som parti. Jag anser dessutom att det är klart bättre att berätta vad vårt nya parti VÅR FRAMTID – KLIPPAN vill, än att använda ”sandlådetaktiker”.

// Helena Dådring, ordf, VÅR FRAMTID – KLIPPAN